shangbiao

Gaun isolasi PE pakai medis

Medical disposable PE isolation gown

Katrangan singkat:

1.Warna: Cahya biru, Putih
2. Ukuran: 95 X 120 cm (Lengan 58 cm)
3. Bahan: 35 micron PE
4. Mbukak desain mburi supaya bisa ambegan


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk gaun isolasi
Materi pe
Werna biru 
Ukuran  M-170cm, L-175cm, XL-180cm, XXL-185cm utawa ukuran khusus
Fitur anti banyu, entheng
MOQ 10000 pcs
islation-gown-(1)
islation-gown-(2)

Desain gulu bunder saka gaun isolasi

Panggunaan gulu daur ulang tertutup supaya ora kena infeksi silang, saengga pangguna bisa nyelehake sirahe lan cepet luh

islation-gown-(3)

Manset nganggo bolongan jempol:

Loop jempol digunakake kanggo njaga gaun isolasi ing panggonan, dadi pergelangan tangan dilindhungi saka cairan lan bahan infeksi.

islation-gown-(7)

Desain Pinggang

Cara lacing nggawe klambi luwih pas karo awak lan nggampangake kerja.

islation-gown-(7.0)

Fitur saka gaun isolasi PE sing bisa digunakake

1.Warna: Cahya biru, Putih

2. Ukuran: 95 X 120 cm (Lengan 58 cm)

3. Bahan: 35 micron PE

4. Mbukak desain mburi supaya bisa ambegan

5.Perforasi ing sisih mburi ngidini aman cepet

6. Desain Thumbhook nggawe sarung tangan luwih gampang

7. Gamelan, anti banyu

8. Pengepakan: 100 paket saben karton 100 pcs / ctn

Kekuwatan sing ora kuwat, kuwat lan tahan. Mbukak maneh desain nganggo Perforating. Desain gambar cilik nggawe CPE Gown SUPERLES.

 

Panggunaan gaun isolasi:

Aplikasi kanggo ngolah Panganan, Perawatan Kesehatan, Farmasi, Medhis, Rumah Sakit. Digunakake kanthi wiyar Cocog kanggo penanganan Panganan, tanduran pamroses daging, Medis, Rumah Sakit, Kebersihan lan Laboratorium.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan