shangbiao

80A FINGERTIP PULSE OXIMETER

80A FINGERTIP PULSE OXIMETER

Katrangan singkat:

1. Tampilan OLED warna, patang arah bisa diatur. 2. SpO2 lan ngawasi pulsa, tampilan gelombang. 3. Konsumsi daya sithik, terus digunakake sajrone 50 jam.


Detail Produk

Tag Produk

Tampilan Tampilan warna loro OLED, tampilan bentuk gelombang
SpO2 Ukuran pangukuran: 70 ~ 99%Resolusi: ± 1%

Akurasi: ± 2% (70% ~ 99%), ora ditemtokake (<70%)

Tingkat denyut nadi Ukuran pangukuran: 30 ~ 240 bpmResolusi: ± 1%

Akurasi: ± 2bpm utawa ± 2% (pilih luwih gedhe) 

Perfusi Rendah ≤0,4%

Manu Alarm dhuwur lan sithik gulung (Spo2 lan PR)
Kekuwatan 1.5V (ukuran AAA) batere alkali x 2

Voltase pasokan: 2,6 ~ 3.6V

Saiki digunakake 30mA
Daya mati otomatis Mateni kanthi otomatis yen ora ana sinyal ing oksimeter luwih saka 8 detik
Ukuran lan bobot 60 * 38 * 30mm; 50g (tanpa batre)
Wektu Warranty 1 taun
Wektu pangiriman Sajrone 5 dina kerja sawise nampa pambayaran
Sertifikat CE ISO FDA
80A fingertip pulse oximeter

Pilihan warna tambahan

80A fingertip pulse oximeter
green
pink
grey
purple

Spesifikasi oksiteter getih:

1). Tampilan OLED warna, patang arah bisa diatur

2). SpO2 lan ngawasi pulsa, tampilan gelombang

3). Konsumsi daya sithik, terus digunakake sajrone 50 jam

4). Ukurane cilik, bobote entheng, lan gampang digawa

5). Tampilan alarm voltase sithik, mati otomatis

6). Nganggo batere AAA standar

7). Ukuran: 62mm × 32mm × 33mm

 

SPO2

1). Parfum sithik:0,4%

2). Ukuran pangukuran: 70% -99%

3). Akurasi: ± 2% ing panggung 70% -99%, ora ditemtokake (70%kanggo SpO2

5). Resolusi: ± 1%

 

PR

1). Pangukuran: kisaran: 30BPM-240BPM

2). Akurasi: ± 1BPM utawa ± 1% (sing luwih gedhe)

3). Daya: rong batere alkalin AAA 1.5V

4). Konsumsi daya: ngisor 30mA

 

Informasi pengepakan:

1 pcs / kothak warna;

100 pcs / karton

Ukuran karton: 35 * 23 * 41cm
Gw: 15kg Nw: 14kg

ORT80A finger tip oxymeter4

Pangiriman:

a. Produk sing kasedhiya: Sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran;

b. Gawe produk anyar: Sajrone 45 dina sawise nampa setoran.

 

Sertifikat:

CE, ISO, FDA

Kita duwe pitulung marang klien liyane supaya bisa ndaptar ing macem-macem wilayah.
 

Garansi:

a. Sajrone garansi, yen oxymeter rusak amarga faktor Non-manungsa lan dikonfirmasi dening teknisi, kita bisa ngirim komponen sing apik lan mbantu sampeyan ndandani ultrasonik liwat video, Skype, Whatsapp lan liya-liyane. Utawa ngirim sampeyan mesin liyane sing apik ing urutan sabanjure.

b. Saka garansi, barang lan biaya bagean kudu dibayar ing sisih sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan