shangbiao

WET01 METER GUCI DARAH

WT01 BLOOD GLUCOSE METER

Katrangan singkat:

Fitur: Kapasitas tangki banyu: 1000ml. Tegangan ing: 100-240VAC @ 50 / 60Hz. Daya maksimum: 9 ~ 18W. Regulasi daya: 10-posisi linear potentionmeter. Perdana wektu: Max15 detik.


Detail Produk

Tag Produk

Package3
package2
medical glucose meter
glucometer
blood sugar monitor
Rentang Tes Glukosa 20-600 mg / dL
Jinis Sampel Getih Keseluruhan Kapiler
Kalibrasi Asil Plasma- padha
Wektu Tes 5 detik
Ukuran Sampel 0,6 uL
Suhu Operasi 5 ° C-45 ° C
Kelembapan Operasi 10-90% RH
Kapasitas memori 500
Jinis Baterai Batere Liyan 3V
Urip Batere 1.000 tes
MATI otomatis Sajrone 3 menit tanpa opearation
Garansi Meter 5 taun
WT001 medical blood glucose meter
WT01 BLOOD GLUCOSE METER

Spesifikasi meter glukosa getih:

Sistem pemantauan glukosa getih: cepet, aman lan trep. Syarat sampel getih cilik nyuda rasa nyeri
lan sensitivitas kanggo ngawasi diabetes sing gampang.

 

1). Ora nganggo kode

2). Arang banget gampang digunakake. Cukup lebokake strip, tambah getih banjur waca asile.

3). Akurasi klinis sing wis kabukten nggunakake Clarke Error Grid Analysis (EGA)

4). Strip bakal kadaluwarsa 6 wulan sawise mbukak kaping pisanan, dibandhingake karo 3 wulan kanggo merek liyane

 
Informasi pengepakan:

1 pcs / kothak warna;

20 pcs / karton

Ukuran karton: 37x32.5x20.5cm

Gw: 4,7kg Nw: 4kg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan