shangbiao

ORT575 Monitor tekanan getih jinis lengen ndhuwur

ORT575 Upper arm type blood pressure monitor

Katrangan singkat:

Fitur: Desain kompak lan lancar. 90 set kenangan. Mateni otomatis sawise 3 menit ora ana operasi. Indikasi batere sithik.


Detail Produk

Tag Produk

ORT575-blood-pressure-monitor
Katrangan Monitor tekanan getih lengen ndhuwur ORIENTMED ORT575
Cara ngukur Osilator
Ukurane 138 (L) * 100 (W) * 50 (H) mm
Ukuran cuff 22-34cm, 34-42cm
Memori Panyimpenan 2 * 90 nyetel memori
Sumber daya Komponen opsional, 4 "AA" × 1.5V
Ngukur sawetara Presure: 0-299mmhg; Pulsa: ± 5%
Adapeter Pilihan
Aksesoris Manual Cuff, Instruction
Lingkungan operasi ± 5 ℃ nganti 40 ℃; 15% - 85% RH
Lingkungan panyimpenan -20 ℃ nganti + 55 ℃; 10% - 85% RH
Sertifikat CE, ISO, FDA, ESH, BHS, RoHs, FSC
575-upper-arm-blood-pressure-monitor

Fitur

Desain kompak lan lancar

90 set kenangan

Mateni otomatis sawise 3 menit ora ana operasi

Indikasi batere sithik

WHO (indikasi klasifikasi tekanan darah)

Rata-rata kanggo 3 wacan paling anyar

 

Informasi pengepakan:

1 pcs / kothak warna;

10 pcs / karton

Ukuran karton: 46.5x23.5x18.5cm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan