shangbiao

Penutupan luka bedah medis

Medical surgical wound closure

Katrangan singkat:

1) Gampang dipasang, lan gampang diluncurake, Ora butuh katrampilan sing dhuwur
2). Ora nganggo jarum, lem lan jahitan;
3) Bisa ngatasi tatu sing ora teratur ;
4). Nyepetake penutupan tatu
5). Nyuda lara sabar


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk piranti panutupan tatu bedah
Materi PP Gesper, Pita Perekat Medis, Kertas Rilis
Ukurane L (192 * 101mm), F (55-105mm, lsp)
Fungsi Nyetel Kanthi Bebas, Ngatasi Luka sing Ora Ajeg lan Mbukak Luka
Werna Putih
Fitur EO Steril utawa Non-steril
OEM Kasedhiya
Sertifikat CE ISO
Wound-closure07
Wound-closure06

Fitur:

1) Gampang dipasang, lan gampang diluncurake, Ora butuh katrampilan sing dhuwur

2). Ora nganggo jarum, lem lan jahitan;

3) Bisa ngatasi tatu sing ora teratur

4). Nyepetake penutupan tatu

5). Nyuda lara sabar

6). Ora ana catu utawa Ngurangi potensial pembentukan bekas hipertrofik lan keloid

7). Nyuda risiko infeksi lan aja nganti rusak ing pinggir kulit lan jaringan sing jejer

Bahan kelas paling dhuwur:

1). Tipe medis 3M: suwene 7-14 dina, durasi 150%

2). Gesper teknologi khusus: Ketegangan sing kuwat & peraturan dual-directional, persis nganti 1mm

Macem-macem pilihan:

1). L, M, S, ukuran kanggo macem-macem tatu

2). Gabungan, individu, kombinasi fleksibel

3). Steril utawa ora disteril

4). Bungkus liyane: Kantong PE, tas PP, Blister, kothak

Cocog kanggo kahanan tatu sing beda

Different wound

1). Piranti nutup kulit tanpa jahitan lan staples

2). Ngati-ati kanthi cetha tatu kasebut

3). Ditampa kanggo ngrampungake tatu sing ora teratur

4). Cedhak / luwes irisan arah loro-arah sing bisa dibukak lan luwes

5). Perekat medis kelas hypo-Allergenic

6). Ngurangi kemungkinan pembentukan parut hipertrofik lan keloid

7). Nyuda kompleksitas operasi lan nyepetake penutupan tatu

8). Sederhana & gampang digunakake lan ora suwe ing rumah sakit

9). Nyuda risiko infeksi lan aja nganti rusak ing pinggir kulit lan jaringan sing jejer

Tujuan kanggo ngrampungake masalah ngobati tatu

Wound-solving

Pengepakan

Wound-closure04
Wound-closure05

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan