shangbiao
  • banner-01
  • banner-02
  • banner-03
  • banner-04
  • banner-05
  • Medical Protective Series

    Seri Pelindung Medis

    Masker rai sing bisa dipakai, gaun pelindung, tameng rai, sarung tangan, kacamata pelindung, topeng rai FFP2, klambi tanpa tenunan, dispenser penutup sepatu, Sanitizer Tangan Instan lan liya-liyane. "

  • Pharmacy Series

    Seri Farmasi

    Monitor tekanan darah, meter glukosa getih, ujung oksiteter driji, termometer inframerah, nebulizer bolong, Aneroid Sphygmomanometer, Stetoskop, dispenser sabun lan sapanunggalane. "

  • Hospital Series

    Seri Rumah Sakit

    Jarum suntik, jarum suntik sing wis diisi, pisau bedah, lancet getih, seri tabung bedah, macem-macem jinis kit bedah, peralatan bedah, penutupan luka, tas ostomi, klambi medis lan sapanunggalane. "

  • Laboratory Series

    Seri Laboratorium

    Cangkir urin, piring petri, cangkir conto, tabung getih vakum, wadah spesimen, tabung uji, kit koleksi conto Virus lan sapanunggalane. "

Jual Produk Kesehatan lan Kesehatan

ORIENTMED didegaké ing taun 1991. Kita minangka perusahaan profesional sing umume melu produk medis. Adhedhasar kualitas sing apik lan rega sing cukup, kita bakal menang reputasi ing macem-macem kabupaten, kayata Jerman, Prancis, Kazakhstan, Rusia, Kuwait, Australia, Afrika Selatan, Amerika Serikat lan liya-liyane.

Kita wis fokus ing proses produksi lan produksi barang sing apik wiwit wiwitan nggawe hubungan bisnis karo para klien ing jagad iki. Kita bakal terus maju supaya layanan kita luwih apik lan kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan sing bisa dipercaya karo luwih akeh klien sajrone produk medis sing bisa digunakake mbesuk.

Waca liyane

Produk Kesehatan lan Kesehatan

Acara Pameran

Exhibition img (1)
Exhibition img (2)
Exhibition img (3)
Exhibition img (4)
Exhibition img (5)
Exhibition img (6)
Exhibition img (7)
Exhibition img (8)
Exhibition img (9)
Exhibition img (10)
Exhibition img (11)
Exhibition img (12)

Sapa Kita?

  • Departemen pangembangan Produk sampeyan

    Kita wis fokus ing proses produksi lan produksi barang sing apik wiwit wiwitan nggawe hubungan bisnis karo para klien ing jagad iki.

  • Gudangmu lan Kuat sawise adol layanan

    (Tindakake tindakake kanthi rutin lan balesan langsung)

  • Departemen Pendaftaran sampeyan

    (Liwat 20 taun ing lapangan iki, kita akeh pengalaman)

why_choose_us_icon
  • Departemen inspeksi

    (360 ° VR Video, Video, Video chat 1. Langkah produksi Umpan balik 2. Inspeksi sadurunge dikirim 3. Inspeksi ing pabrik anyar sampeyan)

  • Departemen pengiriman sampeyan

    (Mesthekake saben rincian lan foto kanggo sampeyan)

  • Departemen Pengembangan Bisnis sampeyan

    (Saran pemasaran, Spanduk, Poster)