shangbiao

Stetoskop ORT30C ORIENTMED

ORIENTMED ORT30C Stethoscope

Katrangan singkat:

Spesifikasi stetoskop:
1). Dhadha membran dual-perak: membran amba kanthi diameter 45.5mm 
       sensitif kanggo nglumpukake swara, membran cilik ditrapake kanggo bocah.
2). Chestpiece paduan seng, konduksi swara apik banget, atenuasi akustik sing sithik.
3). Tabung PVC dobel standar, saluran konduksi swara dobel sing ditutup kanthi apik, apik 
      resistensi gangguan lingkungan, warna ora opsional.
4). Kasedhiya tas multi-kanthong transparan.


Detail Produk

Tag Produk

ORIENTMED ORT30C Grosir Stetoskop Ganda Grosir kanthi Kasus kanggo Bagian Stetoskop
Model ORT30C
Jinis Stetoskop Sprague Rappaport Standar
Spesifikasi 1). Lapisan ganda-membran perak: membran amba kanthi diameter 45.5mm sensitif kanggo nglumpukake swara, dene membran cilik ditrapake kanggo bocah

2).Tutup dada paduan seng, konduksi swara sing apik banget, atenuasi akustik sing sithik.

3).  Standar tabung PVC dobel, saluran konduksi swara dobel sing ditutup kanthi apik, resistensi sing apik kanggo gangguan sekitar, warna ora opsional.

 

4). Musim semi baja sing digulung kanthi kualitas apik, sesak iku wajar.

 

5). Tas multi-kanthong transparan sing dipasang kalebu, sing nduweni: 3 lonceng ireng plastik dada lan ditrapake kanggo auskultasi saka embriookardia diwasa nganti neonatal utawa cacofoni vas; rong pasang tip kuping kanthi atose beda; rong membran cadhangan ukuran sing beda.

 

ORT30C-stethoscope

Spesifikasi stetoskop:

1). Dhadha membran dual-perak: membran amba kanthi diameter 45.5mm 

       sensitif kanggo nglumpukake swara, membran cilik ditrapake kanggo bocah.

2). Chestpiece paduan seng, konduksi swara apik banget, atenuasi akustik sing sithik.

3). Tabung PVC dobel standar, saluran konduksi swara dobel sing ditutup kanthi apik, apik 

      resistensi gangguan lingkungan, warna ora opsional.

4). Kasedhiya tas multi-kanthong transparan.

 

Informasi pengepakan:

1 pcs / kothak warna;

50 pcs / karton

Ukuran karton: 67x62x23cm

 

Pangiriman:

a. Produk sing kasedhiya: Sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran;

b. Gawe produk anyar: Sajrone 45 dina sawise nampa setoran.

 

FAQ saka stetoskop:

Q1. Kepiye cara njupuk conto produk kanggo ngonfirmasi kualitas?

A: 1. Mangga wenehake rincian spesifikasi sing tepat. Kita bisa menehi sampel miturut spesifikasi sampeyan.

   2. Sampeyan bisa ngirim conto, kita bisa menehi conto counter miturut sampel sampeyan.

 

P2. Kepiye carane bisa entuk rega produk sing dibutuhake?

A: 1. Mangga wenehake rincian spesifikasi sing tepat kanggo kita. Kita bisa menehi conto lan rega miturut spesifikasi sampeyan.

    2. Sampeyan bisa ngirim conto, kita bisa menehi conto counter lan rega miturut sampel sampeyan.

    3. Yen sampeyan ora ngerti spesifikasi, sampeyan bisa menehi gambar produk, lan panggunaan, kita bisa menehi rega kira-kira miturut pengalaman. Nanging rega sing tepat kudu sawise mriksa sampel asli.

 

P3. Aku ora ngerti materi utawa informasi material liyane, kepiye aku supaya pesen saka sampeyan.

A: Cara paling apik yen sampeyan bisa ngirim conto, supaya kita bisa miturut conto menehi conto counter kanggo mriksa kualitas, uga bakal menehi rega kanggo mriksa biaya. Sawise dikonfirmasi kabeh iki. Sampeyan bisa ngubungi dodolan kanggo pesen.

 

P4. Aku grosir cilik, apa sampeyan nampa pesanan cilik?

J: Ora masalah yen sampeyan grosir cilik, kita kepengin bebarengan bebarengan karo sampeyan.

 

P5. Aku desainer, Apa sampeyan bisa nulungi aku ngasilake conto sing dirancang?

A: Misi kita yaiku mbantu para pelanggan supaya sukses. Dadi luwih becik yen bisa mbantu ngatasi masalah lan nggawe desain sampeyan kayektenan.

 

Q6. Apa sampeyan bisa nggawe layanan OEM utawa ODM?

A: Nggih. Kita bisa nampa layanan OEM. Semanten uga milih produk ODM kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan