shangbiao

SYRINGE INSULIN MÉDOSA sing PUNGGARAN MEDIS

MEDICAL DISPOSABLE INSULIN SYRINGE

Katrangan singkat:

Spesifikasi jarum suntik insulin sing aman: 1). Canula sing apik banget ora ana rasa lara tusukan. 2). Ora ana jarum suntik ing papan sing mati supaya limbah narkoba. 3). Skala sing dicithak kanthi cetha, gampang diwaca. 4). EO steril, non-pyrogenik.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Ukuran jarum Qty / CTN Qty / kothak
1 ml 0,45 # (26G) 3200 100
2ml 0,60 # (23G) 2400 100
2,5ml 0,60 # (23G) 2400 100
3ml 0,60 # (23G) 2400 100
5ml 0,80 # (21G) 1800 100
6ml 0,80 # (21G) 1800 100
10ml 0,80 # (21G) 1200 100
12ml 0,80 # (21G) 1200 100
20ml 0,80 # (21G) 800 50
30ml 1,20 # (18G) 640 40
50ml 1,20 # (18G) 400 25
Pilihan:
Pengepakan: ing Polybag utawa blister
Nozel: slip luer utawa kunci gembok
Bagean: telung bagean utawa rong bagean
Jarum: nganggo jarum utawa tanpa jarum
Insulin syringe

Spesifikasi jarum suntik insulin sing aman:

1). Canula sing apik banget ora ana rasa lara tusukan

2). Ora ana jarum suntik ing papan sing mati supaya limbah narkoba

3). Skala sing dicithak kanthi cetha, gampang diwaca

4). EO steril, non-pyrogenik

 

IU adhedhasar sarat sampeyan

Informasi pengepakan:

1 pcs / tas blister utawa tas PE;

3.200 pcs / karton

Ukuran karton: 61.5x48.5x38cm

Gw: 7kg Nw: 6kg

 

Pangiriman:

a. Produk sing kasedhiya: Sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran;

b. Gawe produk anyar: Sajrone 45 dina sawise nampa setoran.

 

Sertifikat:

CE, ISO

Kita duwe pitulung marang klien liyane supaya bisa ndaptar ing macem-macem wilayah.
 

Periode sing valid: 5 Taun


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan