shangbiao

Kantong ostomi hidrokloid siji sing bisa digunakake

One piece disposable hydrocolloid ostomy bag

Katrangan singkat:

(1). Film CO-EX sing tahan banget
(2). Piring dhasar hidrokolloid duwe viskositas sing kuat, bisa nemplek ing kulit suwene 5-7 dina. Iki hypoallergenic, nyaman lan grapyak ing kulit.
(3). Filter karbon aktif duwe fungsi ngilangi bau.
(4). Alus, kepenak


Detail Produk

Tag Produk

barang regane
Papan Asal Cina
  Zhejiang
Jeneng Merek ORIENTMED
Nomer Model OEM
Jinis Disinfeksi Inframerah Jauh
Properti Bahan Medis & Aksesoris
Ukurane OEM
Simpenan ora
Beting Urip 2 taun
Materi ORA GOLEK
Sertifikasi Kualitas ce
Klasifikasi instrumen Kelas I
Standar safety ora ana
Jinis Pasokan Bedah
Filter karbon aktif Nganggo utawa tanpa
Panganggone Kanggo pasien kanthi pasuryan padhet, ekskresi biasa
Materi Film CO-EX sing tahan banget
Piring adesif Piring adesif hidrokloid
Ukurane 15-60mm
Lamaran Klinik
Gaya sepotong ditutup
Sertifikat CE ISO
Pengepakan 20 pcs / kothak
Ostomy bag07
Ostomy bag08

1. Siji kantong Drainable

Ostomy bag06
Ostomy bag02

2. Siji kantong Ditutup

Two piece Closed pouch

3. Rong potong Kantong tertutup

Two piece Drainable pouch

4. Rong bag Kantong sing bisa diiseni

Ostomy bag05

5. Kantong Urostomy

Two piece urostomy pouch

6. Kantong urostomy loro

Jupuk:

1). Film CO-EX sing tahan banget

2). Piring dhasar hidrokolloid duwe viskositas sing kuat, bisa nemplek ing kulit suwene 5-7 dina. Iki hypoallergenic, nyaman lan grapyak ing kulit.

3). Filter karbon aktif duwe fungsi ngilangi bau.

4). Alus, kepenak

5). Gampang digunakake

6). Iki kanggo pasien kanthi pasuryan padhet lan ekskresi rutin.

Cara nggunakake tas ostomi

1.Bersihake kulit ing sekitar stoma kanthi banyu utawa uyah sing asem.

2. Potong bolongan ing alangi kulit miturut ukuran lan bentuk stoma.

3. Sijine gauza ing stoma kanggo nyegah exudates saka aliran metu nalika nancepake alangan kulit.

4. Mbukak klem.

5. Tutup tas ostomi nganggo clamp.

6. Kupas kertas rilis.

7. Lebokake hawa ing kanthong yen ana lapisan tas ostomi sing nempel. Lebokake alangan kulit ing area stoma banjur pencet saka ngisor botol nganti tliti bisa dicampur karo kulit.

8. Bukak mburi tas ostomy lan jupuk metu menyang jamban. Ngresiki lan garing tas kanggo digunakake sabanjure.

How to use

Packing:

Packing

Jinis sing beda-beda

other types01
other types02
other types03
other types04
other types05
other types06

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan