shangbiao

50D ANEROID SPHYGMOMANOMETER

50D ANEROID SPHYGMOMANOMETER

Katrangan singkat:

Spesifikasi sphygmomanometer Aneroid:
1). Karo STETHOSCOP RAPPAPORT
2). Manometer paduan Aluminium khusus
3). Nylon manset nganggo D-ring
4). Kandung kemih pvc ukuran diwasa 2 tabung
5). Bohlam PVC standar


Detail Produk

Tag Produk

Model ORT-50D
Jinis Kit Sphygmomanometer kanthi Stetoskop Rappaport
Manometer Paduan Aluminium Khusus, Model: 1019
Cuff Shinning Nylon Cuff kanthi D-ring, Model
Warna Cuff Pilihan (Ireng, Abu-abu, Biru, Ungu)
Kandung kemih 2-tabung kandung kemih pvc ukuran diwasa
Bohlam Bohlam PVC standar
Katup ngeculake udhara Push kanggo deflasi kanthi cepet, sekrup kanggo deflasi sing tepat
Katup Pungkasan Taper Metal Net End Valve (Filter Debu)
Stetoskop Stetoskop Rappaport Berwarna
Tas Tas Nggawa Nylon Shinning
50D Aneroid Sphygmomanometer

Spesifikasi sphygmomanometer Aneroid:

1). Karo STETHOSCOP RAPPAPORT

2). Manometer paduan Aluminium khusus

3). Nylon manset nganggo D-ring

4). Kandung kemih pvc ukuran diwasa 2 tabung

5). Bohlam PVC standar

6). Katup deflasi: 'Push'kanggo cepet 

      deflasi, 'sekrup' kanggo deflasi sing tepat

7). Katup ujung net Metal Taper (filter bledug)

8). Stetoskop rappaport warna

9). Tandha jeneng

10). Tas nggawa nilon Shinning

Informasi pengepakan:

1 pcs / kothak warna;

30 pcs / karton

Ukuran karton: 48x44x32.5cm

Pangiriman:

a. Produk sing kasedhiya: Sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran;

b. Gawe produk anyar: Sajrone 45 dina sawise nampa setoran.

Sertifikat:

CE, ISO, FDA, RoHs lan BHS lan EHS.
Kita duwe pitulung marang klien liyane supaya bisa ndaptar ing macem-macem wilayah.
 

Garansi:
a. Sajrone garansi, yen sphygmomanometer rusak dening faktor Non-manungsa lan dikonfirmasi dening teknisi, kita bisa ngirim bagean sing apik lan mbantu sampeyan ndandani ultrasonik liwat video, Skype, Whatsapp lan liya-liyane. Utawa ngirim sampeyan mesin liyane sing apik ing urutan sabanjure.

b. Saka garansi, barang lan biaya bagean kudu dibayar ing sisih sampeyan.

 

Layanan kita:

1. Kualitas Top: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat lan seneng reputasi apik ing pasar.

2. Layanan Luwih Apik: Kita nganggep klien minangka kanca lan tujuan kanggo nggawe relasi bisnis jangka panjang.

3. OEM Ditampa: Kita Bisa nyithak logo dhewe ing produk.

4. Rega sing Ora Bisa Dipungkasi: Kita mesthi njamin kinerja rega dhuwur kanggo mupangat tumrap para pelanggan.

5. Pangiriman Tepate: Pesenan sampeyan bakal dikirim yen wis rampung.

6. Layanan Sawise Jual: Kabeh Produk Nduwe Garansi Setahun.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan