shangbiao

Lancet Keamanan Soft-Touch ORIENTMED

ORIENTMED Soft-Touch Safety Lancet

Katrangan singkat:

Keamanan: Jarum lancet keamanan tutul-alus didhelikake sadurunge lan sawise digunakake
Mini pain: Loro desain spring lan ujung jarum tri-bevel eusure penetrasi cepet lan nyuda rasa nyeri, sing nggawe sampling getih kaya sentuhan alus
Prasaja: Tutul terus situs sampling getih banjur penet alon-alon.


Detail Produk

Tag Produk

Model

Werna

Diameter jarum / ambane

Pengepakan

30G

 color (1) 0.32mm / 1.8mm

 

 

50 pcs or100 pcs / Box

5000 pcs / karton

28G

 color (2) 0,36mm / 1.8mm

26G

 color (3) 0.45mm / 1.8mm

25G

 color (5) 0,5mm / 1.8mm

23G

 color (4) 0.6mm / 1.8mm

21G

 color (6) 0.8mm / 1.8mm
Blood lancet (1)
Blood lancet (2)

Fitur:

Keamanan: Jarum lancet keamanan tutul-alus didhelikake kanthi aman sadurunge lan sawise digunakake

Mini pain: Rong desain spring lan ujung jarum tri-bevel eusure penetrasi cepet lan nyuda rasa nyeri, sing nggawe sampling getih kaya sentuhan alus

Sederhana: Tutul langsung situs sampling getih banjur penet alon-alon.

Inovatif: Pangembangan independen, teknologi paten. Desain struktur karusakan dhewe supaya staf medis lan pasien rumangsa luwih aman lan andal.

Cara nggunakake:

How-to-use-the-blood-lancet

1.Puter lan copot tutup protèktif saka lancet

2. Lebokake pucuk lancet putih ing situs tes

3. Puter lancet mudhun menyang situs test kanggo ngaktifake mekanisme lancet

Jinis canggih liyane:

twist lancet1
press lancet
heel lancet4
adjustable lancet4
button lancet4
button lancet5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan