shangbiao

Termometer bebas Merkurius

Medical Mercury-free thermometer

Katrangan singkat:

1. Termometer bebas merkuri ngemot cairan sing ngemot Gallium, Indium lan Tin.
2. Aman, ora beracun, ramah lingkungan, tanpa merkuri.
3. Garis kuning / Biru, jinis skala tertutup, Gampang diwaca.


Detail Produk

Tag Produk

Jaminan 3 taun
Layanan Sawise Didol Dhukungan teknis online
Mode Pasokan Daya TANPA BISA
Lamaran Lisan, Ketiak
Materi Kaca, Bebas Merkuri
Beting Urip 3 taun
Sertifikasi Kualitas ce
Klasifikasi instrumen Kelas I
Standar safety ce
Jeneng produk Thermometer Kaca Bebas Merkur
Werna Putih
Fungsi Tes Suhu Awak
Akurasi 0,2
Wektu nanggepi 5 Menit
Panganggone Househould
Jinis Thermometer
Fitur Trep
Pangukuran wektu 5 menit
Ukurane 138 * 95 * 40mm
Mercury-free thermometer (1)
Mercury-free thermometer (4)
Mercury-free thermometer (3)

Fitur:

1. Termometer bebas merkuri ngemot cairan sing ngemot Gallium, Indium lan Tin.

2. Aman, ora beracun, ramah lingkungan, tanpa merkuri.

3. Garis kuning / Biru, jinis skala tertutup, Gampang diwaca.

Data:

1. thermometers Clinical Free Mercury digunakake kanggo ngukur suhu awak manungsa.

2. isine campuran Gallium / Indium.

3. jajaran ngukur: 35-42, interval min yaiku: 0,10

4. ukuran thermometers:

jinis warata, ukuran gedhe, dawane: 125 ± 5mm; H / W: 12.1x8.8mm

5. Akurat: 37lan 41: +0,10lan -0.15

6. suhu operasi: 20nganti 35

7. suhu panyimpenan: 0nganti 42


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan