shangbiao

Pita bedah PE napas transparan

Medical surgical PE breathable transparent tape

Katrangan singkat:

1. Pita sutra duwe kaluwihan alus lan nyaman, adhesi alus ing kulit lan gampang nyuwek;
2. Pita sing bisa dirajut (kertas) sing bisa dihirup duweni kekuatan tarik sing apik lan ora gampang dipecah;
3. Pita polietilen berlubang (PE), gampang luh merata, gampang luh, garis luh tanpa distorsi;


Detail Produk

Tag Produk

Materi Katun 100%
Sterilisasi OZONE
Ukuran: 1,25 * 910cm
Beting Urip 3 taun
Sertifikat CE
surgical tapes 01
surgical tapes 02
surgical tapes 03
surgical tapes 04

Apa kaset Athletic?

Bahan dasar pita perekat yaiku kain non-anyaman medis, kertas medis, kain katun elastis, kain katun polos, kain sutra, film PE berlubang lan film OPP masing-masing dilapisi perekat sensitif tekanan meleleh panas utawa komposisi lem akrilik. Iki biasane digunakake kanggo mbenakake kateter infus utawa jarum lan mbenakake dressing nalika ganti tatu. Uga bisa digunakake kanggo ndandani macem-macem plester.

surgical tapes 05

Fitur:

1. Pita sutra duwe kaluwihan alus lan nyaman, adhesi alus ing kulit lan gampang nyuwek;

2. Pita sing bisa dirajut (kertas) sing bisa dihirup duweni kekuatan tarik sing apik lan ora gampang dipecah;

3. Pita polietilen berlubang (PE), gampang luh merata, gampang luh, garis luh tanpa distorsi;

4. Perekat sensitif tekanan akrilik medis sing disiyapake khusus nduweni adhesi sing kuat, adhesi awal sing apik, nahan adhesi lan adhesi sing abot, ora ana pinggiran sing mlengkung, ora ana peeling, peeling sing alus lan alus, lan ora ana kulit sing nyuwek;

5. Multiple spesifikasi kanggo nyukupi kabutuhan klinis sing beda.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan