shangbiao

Kertu Tes Combo Cithakan IgG / IgM 2019-nCoV

2019-nCoV IgG/IgM Combo Test Card

Katrangan singkat:

Tes Combo Cepet 2019-nCoV IgG / IgM minangka tes immunochromatographic sing cepet kanggo deteksi simultan antibodi IgG lan IgM menyang coronavirus novel (2019-nCoV, SARS-CoV-2) ing serum manungsa, plasma, utawa getih utuh.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk Spesimen Format Sensitivitas Waca Waca Akurasi Rincian Paket
Kertu Tes Combo Cithakan IgG / IgM 2019-nCoV Getih / Serum / Plasma Kabeh Kaset Adat 10mins 96,8% 1 tes / kantong, 25 utawa 40 tes / kothak

Pambuka Produk

Tes Combo Cepet 2019-nCoV IgG / IgM minangka tes immunochromatographic sing cepet kanggo deteksi simultan antibodi IgG lan IgM menyang coronavirus novel (2019-nCoV, SARS-CoV-2) ing serum manungsa, plasma, utawa getih utuh. Rapid 2019-nCoV IgG / IgM Combo Combo Test minangka deteksi suplemen apik kanggo pasien COVID-19 sing kena infeksi uga tes asam nukleat, sing bisa nambah akurasi deteksi COVID-19.

Antibodi IgG / IgM bisa uga ngira wektu uga infeksi COVID-19. Asil tes antibodi IgM bakal akut ing pasien infeksi sawise 5 nganti 7 dina, pasien infeksi sajrone periode kasebut bakal nuduhake asil positif kanggo tes antibodi IgM. Kanthi bantuan tes antibodi IgM, dhokter bisa uga menehi skema sing luwih apik kanggo perawatan kasebut. Gabungan karo deteksi asam nukleat, deteksi antibodi IgG / IgM, lan gejala klinis minangka cara sing paling akurat kanggo pasien sing dikonfirmasi diagnosis.

Isinipun

a. Kertu Tes Kombo Igg / IgM Cepet 2019-nCoV

b. Sampel buffer

c. 2 μL pipa kapiler

d. Pandhuan Dianggo

Panyimpenan

a. Simpen piranti tes ing 4 nganti 30 o C ing kanthong sing asli. Aja Beku.

b. Tanggal kadaluwarsa sing dituduhake ing kantong digawe ing kahanan panyimpenan kasebut.

c. Piranti tes kasebut kudu tetep ing kanthong asli sing wis ditutup nganti siyap digunakake. Sawise mbukak, piranti tes kudu digunakake langsung. Aja nggunakake maneh piranti.

test kit

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan