shangbiao

3 tutup topeng bekas jinis I, Tipe II, Tipe IIR

3ply disposable face mask of type I, Type II, Type IIR

Katrangan singkat:

Topeng bedah sing bisa digunakake yaiku 3 lapisan lapisan njaba sing ora ditenun, lapisan dilebur lebur 98% lan lapisan njero sing ora dirajut sing duwe lapisan permukaan hypoallergenic alus sing ngalangi gangguan kulit utawa alergi.


Detail Produk

Tag Produk

BFE

95% utawa nganti 99%

Ukurane

17.5 * .9.5cm, 17.5x9.5cm; 14.5x9.5cm; 14.5x8cm; 12.5x9.5cm; 12.5x8cm; 12.5x7cm

Gaya

daur ulang kuping utawa dasi

Ply Tyle

1ply 2ply 3ply

Werna

putih, biru, ijo, jambon lan liya-liyane

MOQ

100.000 buah

Kemasan

50 pcs / box, 40 box / ctn

Wektu pangiriman

ing 30 dina sawise konfirmasi pesenan

OEM

ditawakake

Conto

gratis

materi

kain nonwoven

Komponen

Ply njaba: 20GSM utawa 25GSM / m2 (putih / biru / ijo / jambon / abang / kuning utawa warna liyane) Polypropylene Spun bonded

Lapisan saringan tengah: 20GSM / 25GSM / m2 (saring lebur putih);

ply njero: 18GSM utawa 20GSM / m2

Fitur:

1. Topeng bedah sing bisa digunakake yaiku 3 lapisan lapisan njaba sing ora ditenun, lapisan dilebur 98% lan lapisan njero sing ora dirajut sing duwe lapisan permukaan hypoallergenic alus sing ngalangi gangguan kulit utawa alergi. Produk kasebut sesuai karo EN14683 jinis II, standar tipe IIR.

2. Ora gampang nesu lan gampang napas, ngasilake efisiensi napas kanthi tekanan diferensial. Efisiensi filtrasi bakteri dhuwur.

Loop Telinga sing Apik & Nyaman

3. Bahan gelung kuping digawe saka elastis Lycra puteran bebas Lateks sing memanjang kanthi rasio 1: 2, supaya gampang dipakai lan dicopot kanthi nyenengake.

4. Kabel irung sing bisa dibentuk kanthi luwes bisa luwes, cocog karo jembatan irung lan rai.

face mask3
face mask2
face mask4 (2)
face mask4 (1)

Struktur produk:

1. Topeng medis sing nganggo kalebu topeng, topeng lan klip irung. Awak topeng digawe saka kain sing ora ditenun lan kain sing ora ditenun cair, klip irung digawe saka bahan plastik sing bisa ditekuk, jinis sabuk topeng A digawe saka kain elastis, lan jinis B digawe saka kain sing ora ditenun;

2. Efisiensi filtrasi bakteri ora kurang saka 95%. Resistensi ventilasi ora luwih saka 49Pa / cm2. Jumlah koloni bakteri yaiku100CFU / gE coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, hemolytic streptococcus, lan jamur shkabeh ora bisa dideteksi.

face mask7

Sertifikat: CE ISO FDA, Putih sing didhaptar ing China.

Packing:

packing of face mask

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan