shangbiao

Topi mob nganggo medis

Medical disposable mob cap

Katrangan singkat:

1. napas, alus, nyaman, entheng, bisa dibuwang, trep lan murah
2. antistatis, tahan cairan
3. dilipat kanthi cepet ing strip lan gampang dibukak kanggo bentuk
4. kanthi elastis utawa ikatan


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng: Topi mob
Bahan: Kain sing ora ditenun
ukuran: siji ukuran paling pas
Gaya: elastis Cuff, hooded
pengepakan: 20 pcs / bag, 5000 pcs / ctn
Aplikasi: Kanggo panggunaan medis, bedah, farmasi, laboratorium, industri
Syarat pembayaran: T / T, L / C
cap
cap (3)
cap (2)

Fitur

1. napas, alus, nyaman, entheng, bisa dibuwang, trep lan murah

2. antistatis, tahan cairan

3. dilipat kanthi cepet ing strip lan gampang dibukak kanggo bentuk

4. kanthi elastis utawa ikatan

5. Pita elastis sing ora nesu

6. Nyerep kringet saka njero

7. Potong elastis kanggo nampung macem-macem gaya rambut

 

Aplikasi:

Cocog kanggo kamar resik sing digunakake ing klinik, rumah sakit, industri panganan, industri elektronik, industri LCD, industri kulawarga, perlindungan kebersihan rumah tangga, lsp.

 

Sertifikat: CE ISO FDA


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan