shangbiao

Kacamata keamanan protèktif medis

Medical protective safety goggles

Katrangan singkat:

Bahan kelas medis nggawe kacamata luwih aman; Kacamata keamanan kanthi bolongan bolongan. Anti-kabut Anti-bledug, Anti-virus. Penampilan lan struktur: Tutup protèktif nduweni permukaan sing alus, ora ana burrs, transparan, nyaman dipakai, permukaan lensa sing mulus, ora ana goresan, ora ana gelembung, ora ana kotoran, elastis kanthi elastisitas sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk  tali kacamata sheild rai
Materi Pvc, klorida klorida kelas medis
Bahan lensa  Resin anti kabut & UV400 polikarbonat
Bahan Band Elastis Katun 100%
Panganggone Proteksi mripat (pakai)
Standar Kualitas Standar Amerika: ANSI / ISEA Z87.1-2020Standar Eropa: EN166: 2001
goggle-(1)2
goggle-(1)3
goggle (3)
goggle (4)

Fitur:

1. Bahan kelas medis nggawe kacamata luwih aman;

2. Kacamata keamanan kanthi bolongan bolongan

3. Anti-kabut Anti-bledug, Anti-virus

4. Katon lan struktur: Tutup protèktif nduwe permukaan sing alus, ora ana burrs, transparan, nyaman dipakai, permukaan lensa sing mulus, ora ana goresan, ora ana gelembung, ora ana impurities, elastis kanthi elastisitas sing apik

5. Anti-tiba: tutup mata tiba bebas saka dhuwur 1m, bagian struktural ora tiba, katon tutup mata ora pecah, lan lensa ora retak

6. Tahan panas: topeng mripat dijaga 67±2ing banyu suwene 3 menit tanpa deformasi

7. Pita elastis sing bisa diatur

 

Prinsip saka Perlindhungan Mripat kacamata:

Kacamata keamanan minangka jinis kacamata khusus sing dirancang kanggo nyegah radiasi, kimia, mekanik lan dawa gelombang kerusakan cahya.

Ana macem-macem jinis kacamata pelindung, kacamata debu khusus, kacamata kejut, kacamata kimia lan kacamata anti-radiasi.

 

Sertifikat:

CE ISO FDA

 

Pangiriman:

a. Yen duwe stok, pangiriman kacamata medis bakal 1-2 dina;

b. Yen ngasilake anyar, pangiriman bakal 30-45 dina.

 

FAQ kacamata medis:

P1: Apa aku bisa duwe conto kanggo nyoba?

A: Ya, sampeyan bisa, nanging sampeyan kudu mbayar.

 

P2: Apa sampeyan nampa pesenan cilik?

A: Nggih. Yen sampeyan minangka pengecer cilik utawa miwiti bisnis, kita mesthi bakal diwasa karo sampeyan. Lan kita ngarepake bisa kerja bareng karo sampeyan kanggo hubungan jangka panjang.

 

P3: Apa sampeyan duwe prosedur inspeksi kanggo produk?

A: 100% inspeksi awake dhewe sadurunge dikemas.

 

Q4: Apa aku bisa ngunjungi pabrik sadurunge pesanan?

A: Mesthi, riko bisa ditampa kapan wae.

 

P5: Kepiye regane? Apa sampeyan bisa nggawe luwih murah?

A: Kita mesthi nguntungake pelanggan minangka prioritas utama. Rega bisa dirundingake kanthi macem-macem kahanan, kita njamin bisa entuk rega paling kompetitif.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan