shangbiao

Topeng rai KN95 ORIENTMED 5 lapisan nganggo CE ISO lan FDA

ORIENTMED 5 layer disposable KN95 face mask with CE ISO and FDA

Katrangan singkat:

Fitur: 1. Limang lapisan (saka njero njaba): Ana efisiensi filtrasi sing kuat. 2. Efisiensi filter topeng wajah KN95 ≥95%, luwih apik tinimbang seri NIOSH Standar ≥95%. 3. Rong jinis: nganggo katup; tanpa katup.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk KN95 5ply Masker Proteksi Sipil 
Materi 45% Non-woven, 35% meltblown, 20% katun hawa panas
BEF 95%
Lapisan 5 lapisan
Ukuran Produk 14 * 12CM
Paket 5 pcs / bag, 20 pcs / Box, 1000 pcs = 50 kothak / karton
Ukuran Karton 1000PCS / Carton (1000 pcs / karton kanggo paket lawas),Ukuran 63 * 28 * 48 CM 
Bobot Ukuran 20KG / karton
Standar GB2626-2019
MOQ 1000 PCS
Sertifikat CE ISO
Wektu Lead gumantung karo jumlah, kapasitas saben dina 1juta-5juta
KN95 face mask (1)
kn95 face mask
N95 face mask

Fitur:

1. Limang lapisan (saka njero njaba): Efisiensi filtrasi sing kuat

2. Efisiensi filter topeng wajah KN95 kita 95%, luwih apik tinimbang seri Standard NIOSH 95%

3. Rong jinis: nganggo katup; tanpa katup

4. Kualitas kain sing diencerke bisa nemtokake efisiensi filter topeng.

5. Umur rak: 2 taun

6. Kanthi sertifikat CE ISO FDA

Advantage of KN95 face mask
1-20092515320J35

Packing:

5 pcs / tas njero; 10bag / kothak

24 kothak / karton

Ukuran karton: 60 * 34 * 45cm

 

Layanan OEM kasedhiya

 

Pangiriman:

a. Yen duwe stok, pangiriman masker rai KN95 yaiku 1-2 dina;

b. Yen ngasilake anyar, pangiriman bakal 1 minggu.

 

Kemampuan pasokan: 5.000.000 pcs / dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan