shangbiao

Tutup sepatu pelindung pakai medis

Medical disposable protective shoe cover

Katrangan singkat:

1. Tutup Tutup Sepatu CPE plastik.
2. Bahan: CPE (PE, PP lan PP + PE uga kasedhiya)
3. Ukuran: 15x36cm 15 × 38cm 15x41cm 16 × 40cm utawa kaya sing dijaluk.
4.Warna: Biru lan ijo lsp utawa dijaluk.


Detail Produk

Tag Produk

Properti Bahan Medis & Aksesoris
Papan Asal Hebei, China (Daratan)
Werna Ijo, Biru, Putih, lan liya-liyane
Bobot gram 2.0-6.0gsm utawa kaya sing dijaluk
Lamaran Rumah Sakit, Homecleaning, Mesin, Hotel, lsp
Jinis Tungkak arond elastis
Gaya Mesin digawe utawa Gawe Tangan
Ukurane 15x36cm, 15 × 38cm 15x41cm utawa kaya sing dijaluk
Kandel 0,01-0,10mm
Paket 100 pcs / bag; 1000 pcs / ctn utawa 100 pcs / bag; 2000 pcs / ctn
Ukuran karton 60 * 25 * 35cm; 42 * 28 * 42cm; utawa kaya sing dijaluk
Ketentuan pembayaran Setoran 30% sadurunge produksi lan pambayaran saldo 70% sadurunge dikirim utawa LC katon
Wektu pangiriman Sajrone 30 dina sawise nampa deposit utawa LC saiki
OEM Kasedhiya
Sertifikat CE, ISO, FDA
Pangandikan Materi, warna, ukuran, lsp bisa uga ditindakake miturut sarat kebiasaan

Spesifikasi:

1. Tutup Tutup Sepatu CPE plastik.

2. Bahan: CPE (PE, PP lan PP + PE uga kasedhiya)

3. Ukuran: 15x36cm 15 × 38cm 15x41cm 16 × 40cm utawa kaya sing dijaluk.

4.Warna: Biru lan ijo lsp utawa dijaluk.

5. Bobot gram PE: 2.0-6.0gsm utawa kaya sing dijaluk

6. Ora nyedhot, daya tahan.

7. Elastis ing tungkak sikil.

8. Jahit kualitas apik, antistatik lan nyaman.

9. Gambar: 10 pcs / roll 100rolls / bag 10 bags / ctn.

10. Ukuran bobot gram lan warna tutup sepatu CPE sing beda bisa kasedhiya amarga sarat klien sing beda.

meidical-shoe-cover
PP shoe cover

Lamaran

1. Digunakake ing klinik, rumah sakit, restoran, pamrosesan panganan, salon kecantikan, industri elektronik, lsp.

2. Reresik, mriksa obat, ngolah panganan, perawatan kesehatan, gaweyan omah, reresik omah, salon kecantikan, barbekyu berkemah

3. Paling populer karo pelanggan global kanthi sifat sing beda-beda, sing bisa dadi debu, tahan minyak, tahan kotoran, nglindhungi kulit, lan umume digunakake ing industri panganan lan medis.

 

Pangiriman:

a. Yen duwe stok, pangiriman bakal 1-2 dina;

b. Yen ngasilake anyar, pangiriman bakal dikirim ing 15-20 dina. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan