shangbiao

Kit sampling Virus ORIENTMED

ORIENTMED Virus sampling kit

Katrangan singkat:

1). Tingkat sampling sing luwih dhuwur
2). Cepet lan lengkap ngeculake conto
3). Nambah sensitivitas diagnostik
4). Penanganan lan transportasi sing trep


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk kit sampling virus
Pilihan Gosok lisan, swab hidung, lan tabung sampel Virus
Bahan tabung PP / PET
Reagen Ora aktif / Nonaktif
Volume Cairan 3ml
Volume Tabung 5ml, 7ml, 10ml
Aplikasi Digunakake kanggo ekstraksi asam nukleus saka virus influenza pasien klinis, SARS, H1N1, Virus Ebola, virus Rubella, Virus COVID-19 lan conto liyane lan sabanjure isolasi Virus
Packing: 50 pcs / box, 6 box / ctn
Sertifikasi CE, ISO13485
Barang VTM

Panggunaan: 

Iki Digunakake Kanggo Koleksi, Ngangkut, lan Nglindhungi Bagian Orofaring Virus Pernafasan lan Virus Enterik Kayadene Virus Co ro na, Influenza, Flu Manuk, Tutuk Kaki-Kaki, Flu Babi lan Sapanunggalane. Uga Cocog Kanggo Nglumpukake Virus Liyane, Kaya Chlamydia, Mycoplasma, lan Ureaplasma Urealyticum Spesimen.

Kaluwihan:

1). Tingkat sampling sing luwih dhuwur

2) .Cepetan sampel sing luwih cepet lan lengkap

3). Nambah sensitivitas diagnostik

4). Penanganan lan transportasi sing gampang

Transportasi:

1). Sampel sing dikoleksi nganggo swap nasofaring utawa oropharyngeal kudu diangkut ing 2-8lan diajukake kanggo test sanalika bisa.

2). Sawise sampling, wektu transportasi lan panyimpenan kanggo spesimen kudu ora luwih saka 72 jam.

3). Sarung tangan, topeng lan gaun kudu digunakake kanggo keamanan pribadi nalika nggunakake produk.

virus sampling tube

Packing: 50 pcs / box, 6 box / ctn

Pangiriman:

a. Produk sing kasedhiya: Sajrone 5-7 dina sawise nampa pembayaran;

b. Gawe produk anyar: Sajrone 25-30 dina sawise nampa setoran.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan