shangbiao

cara nggunakake lancet getih

Cara nggunakake lancet Sang Pencet?

Saiki wis akeh wong sing luwih nggatekake kesehatane lan menyang Pusat Medis kanggo menehi kesehatan kanggo scan lengkap. Amarga alasan iki, kebutuhan lancet getih luwih ping 3 tinimbang sadurunge. Cara nggunakake lancet getih dadi penting banget. Cara nggunakake lacet getih kanthi aman dadi luwih penting.

Saiki ayo sinau babagan cara nggunakake lancet getih.

Cara nggunakake Lancet Blood Press

Langkah 1 Tarik tutup protèktif lan buwang banjur tutup ing papan sing apik.

Langkah 2 Selehake lancet kanthi becik ing situs tusukan kanggo diaktifake. Aja nyopot piranti nganti klik keprungu keprungu.

Langkah 3 Buang lancet bekas ing wadhah tajam sing cocog kanthi tutup ing lancet.

press blood lancet1

Pencet 2 lancet getih

Langkah 1 Tutup corak nganti gampang dipisahake karo awak lancet. Aja narik.

Yen sampeyan ditarik, jarum kasebut bakal dicithak lan lancet dadi lancet bekas;

Langkah 2 Langkah 2 Selehake lancet kanthi becik ing situs tusukan kanggo diaktifake. Aja nyopot piranti nganti klik keprungu keprungu.

Langkah 3 Buang lancet bekas ing wadhah tajam sing cocog. Lancet sing digunakake bisa uga duwe akeh getih. 

how to use blood lancet2

Informasi lancet getih ORIENTMED

ORIENTMED bisa nyediakake lancet getih liyane. Lancet corak, lancet penet, macem-macem jinis lancip sing aman, lan lancel Heel. Lancet getih wis entuk sertifikat CE ISO lan FDA.

Adhedhasar kualitas apik lan rega sing cukup, kita wis menang reputasi ing macem-macem kabupaten, kayata Jerman, Prancis, Kazakhstan, Rusia, Kuwait, Australia, Afrika Selatan, Amerika Serikat, Amerika kidul lan liya-liyane. Utamane ing Chili lan Timur Tengah, kita duwe akeh klien. 


Wektu kiriman: Sep-29-2020